Újdonságok

SPAGHETTI

Kifőztünk egy remek játékot! Buon appetito!

SHERLOCK

Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?

SZÜRET

Cserkészd be a legjobb szőlőket, és catlakozz a francia borászat mestereihez!

AZ ÉN ERDŐM

A térlátást fejlesztő játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. A gyerekeknek saját erdőt kell felnevelniük, fenyőkkel, madarakkal. Kockadobással szerzik meg a fák elemeit, az nyer akinek elsőként lesz öt teljes fája.

MUFFINOK

Ehhez a játékhoz szemfülesnek és gyorsnak kell lenni. Az asztalon ínycsiklandozó muffinok sorakoznak. Két dobókockával kell dobni, amelynek az oldalai különböző színűek. Aki elsőként kapja fel azt a muffint, amelyiken mindkét szín szerepel, felveheti. Az nyer akinek a legtöbb muffint sikerül összegyűjtenie.

CV

Izgalmas társasjáték szellemes kártyákkal és különleges dobókockákkal. Hozz fontos döntéseket, építsd fel a történetedet lépésről lépésre, alakítsd szakmai előmeneteledet, társas kapcsolataidat, töltsd érdekesen a szabadidődet és válaszd meg jól az életcéljaidat. Piotr Socha nagyszerű illusztrációi segítségével belebújhatsz valaki más bőrébe és kipróbálhatsz egy vonzó, másik életet.

CVlizációk

A CVlizációk 2016-ban elnyerte az Egyesült Királyságban megrendezett egyik legrangosab társasjátékvásár, az UK Games Expo által adományozott „az év legjobb családi társasjátéka” címet.

Humoros időutazás során vonulnak fel az emberiség történetének legfontosabb vívmányai. A játékosok veérként, uralkodóként próbálhatják ki magukat: a játék során a felhalmozott javakat új technológiára, találmányokra, épületekre, szerszámokra váltják. Így értékes boldogságpontokra tesznek szert. Minden egyes kártyát Piotr Socha szellemes rajzai illusztálnak.

Új csomagolások

Tarkabarka fűzőcske

Kisegér nagyegér

Kicsoda? Micsoda?

Farkasok és bárányok

Sárkány Samu játékai

Sárkány Samu fejtörői